SINAI GROUP

Vrem să colaborăm

Str. Gării nr. 8,
Râșnov, județ Brașov
+40 742 244 375
+40 740 005 728

Image Alt
SINAI GROUP

Centru Comandă Numerică

Centru comanda numerica

Ce este un CNC si ce reprezinta pentru o casa de lemn?

Conform definitiei, CNC inseamna Computer Numerical Control, un computer care converteste design-ul proiectat pe o platforma CAD in numere. Aceste numere sunt considerate ca si coordonate ale unui grafic pe care centru comanda numerica il foloseste pentru a taia si a da forma lemnului.

Care sunt avantajele acestui utilaj?

Pe scurt, utilajul se foloseste de desenul inginerului structurist pentru a cota si a defini fiecare element din perete, planseu, sarpanta, sau orice alta parte a casei. Acest lucru inseamna mai putina manopera, mai putin timp petrecut pe santier, un consum redus al materialului folosit in constructie si garantia ca fiecare element al casei se va portivi perfect acolo unde ii este locul.(fara ajustari pe santier, fara greseli comise din neatentie sau din erori de masurare).

Are CNC-ul functii digitale?

Da! O alta functie foarte importanta a CNC-ului este faptul ca poti vizualiza in mod digital pe un ecran touchscreen fiecare piesa inainte de a o taia. Nu trebuie sa strici material pentru ca apoi sa constati o greseala, iar orice remediere se poate face rapid si precis direct de pe centru comanda numerica.

Ce este modul Economy?

Modul Economy al utilajului ajuta enorm la conservarea materialului lemnos si implicit la scaderea pretului constructiei, prin faptul ca ordoneaza elementele casei in functie de lungime sau alti parametri astfel incat deseurile sau capetele ramase in urma taierii sa fie cat mai putine si de dimensiuni cat mai mici.

Cateva date tehnice

A– rotatia mesei se face de la 0° la 340°

B– lama se inclina de la 90° la 45°

C– inaltimea maxima la care lama se poate ridica

este de 300mm

D– pozitionarea elementului de lemn

Centru comanda numerica

EXEMPLE TAIERE LEMN

Centru comanda numerica

EXEMPLE TAIERE LEMN

Centru comanda numerica
Centru comanda numerica
Call Now Button