Despre ce este vorba?

Construim case de lemn din panouri modulare, eficiente termic si cu instalare rapida. Asta inseamna ca poti avea o casa la cheie in maxim 40 – 60 de zile. Daca vrei, putem sa-ti facem si mobila.

Din lemn masiv sau din PAL. Asiguram transport si instalare la domiciliu. Cand geamul sau usa nu se inchid ca lumea, ti-e frig. Si noua ne-a fost.
Tocmai de aia, ne-am pus usi si ferestre din lemn masiv sau triplu stratificat cu geam termopan. Rama ferestrei are un sistem destept de aerisire si, fiind din lemn, am scapat de igrasie si geamuri transpirate. Ahh… si chiar vroiai sa-ti pui patul ala in mijlocul mansardei. Da’ nu poti. Fiindca ai doi stalpi fix pe mijloc care sustin coama acoperisului. Exista un mod de a construi sarpante si acoperisuri fara sa ai stalpi in mijlocul camerei. Daca vrei sa te ajutam cu asa ceva, da-ne un telefon sau scrie-ne un e-mail. Nu-i asa ca am folosit de prea multe ori cuvantul “mijloc“?
Daca da, contacteaza-ne.

Construim case in care noi am vrea sa locuim.
Speram ca si tu vei locui intr-o casa de care vei fi mandru.

Confortul si siguranta ta sunt prioritatile noastre. Serviciile pe care le oferim sunt de calitate si orientate catre satisfacerea tuturor nevoilor tale. Stim deja cat este de greu numai sa iei decizia de a construi o casa, fara sa mai punem la socoteala executia lucrarii.
Daca iti doresti o casa care sa fie construita exact dupa dorintele tale si care sa fie eficienta, atat din punct de vedere financiar, cat si termic, atunci noi iti putem pune la dispozitie o solutie avantajoasa!
Tot ce mai ramane de facut acum este sa ne contactezi. Noi iti vom raspunde oricaror intrebari si nelamuriri pe care le-ai putea avea, iar tu vei fi asigurat ca faci cea mai buna alegere pentru tine si familia ta. In cel mai scurt timp posibil visul tau va deveni realitate palpabila!

Afla mai multe despre produsele noastre

Oferim constructii case din lemn si productie de mobila