SINAI GROUP

Vrem să colaborăm

Str. Gării nr. 8,
Râșnov, județ Brașov
+40 742 244 375
+40 740 005 728

Image Alt

Constructii Case Lemn

Cand este cazul sa schimbam pardoseala unei case din lemn?

Pardoseala unei case din lemn are un impact puternic asupra aspectului intern al acesteia. Nu este necesar ca intreaga casa sa arate la fel. Acest lucru se dovedeste a fi important atunci cand vine vorba de podele. Este o idee buna sa alegeti diferite tipuri de pardoseli pentru anumite camere sau zone din casa dumneavoastra. Cel mai utilizat tip de pardoseala este, desigur, cea din lemn, insa exista mai multe tipuri din care puteti alege. Aceste optiuni includ: placi ceramice, vinil, covor sau chiar podele din piatra. Odata cu trecerea timpului, insa, podeaua tinde sa se uzeze. Asadar, care sunt semnele care va indica cand este timpul sa schimbati podeaua unei case din lemn?

Cand covorul miroase urat. Majoritatea proprietarilor de case din lemn acuza un miros neplacut. Acesta se datoreaza unui numar de factori care contribuie la acest proces. Fie ca este vorba de mirosul de mancare, mirosul de la animale sau de la circulatia intensa, mirosul poate sa apara. Daca se intampla asta, este greu sa il inlaturam, chiar si prin utilizarea de produse speciale. Cea mai buna alegere este sa inlocuiti covorul pentru a scapa de aceste mirosuri.

Cand este cazul sa schimbam pardoseala unei case din lemn?

In cazul aparitiei alergiilor. Alergenii sunt intalniti frecvent in jurul nostru, in special in podele. Stiti ca este timpul sa inlocuiti parchetul daca alergenii incep sa afecteze sanatatea familiei. Placile vechi de parchet sau covoarele atrag bacterii si alergeni precum polen, praf, murdarie, etc. Toate aceste lucruri afecteaza starea de sanatate a familiei, asadar optati pentru inlocuirea pardoselii.

Atunci cand petele si crapaturile devin observabile. Acestea sunt greu de evitat daca aveti copii sau animale de companie. Cu toate acestea, ele sunt usor de remediat prin curatarea si ingrijirea constanta. Insa sunt momente cand petele devin greu de indepartat iar curatarea devine dificila. Deteriorarea pardoselii poate sa aiba mai multe cauze. Odata aparute, ele tind sa se multiplice, lucru atat ingrijorator cat si inestetic.  Odata aparute, este un semn ca trebuie sa inlocuiti podeaua cu ceva nou si mai durabil.

Pardoseala unei case din lemn contribuie la aspectul placut al casei, fiind probabil piesa centrala a acesteia. Cu ajutorul unei intretineri corespunzatoare, puteti sa ii prelungiti durata de viata si sa ii pastrati aspectul placut un timp indelungat.

Call Now Button