SINAI GROUP

Vrem să colaborăm

Str. Gării nr. 8,
Râșnov, județ Brașov
+40 742 244 375
+40 740 005 728

Image Alt

Constructii Case Lemn

De ce sa alegi ferestre de lemn stratificat?

Esti curios de ce ar trebui sa alegi ferestre de lemn stratificat? In ceea ce le priveste, acest tip de ferestre lemn sunt alcatuite dintr-un material cu o rigiditate si elasticitate adecvata pentru a garanta confortul termic. In plus, ferestrele de lemn sunt cu mult mai sanatoase, iar institutii precum gradinitele, casele pentru copii sau azilele de batrani le utilizeaza. Tocmai din acest motiv, aceasta alternativa ar trebui luata in considerare.

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti ferestre lemn pentru casa dumneavoastra:
Eco-eficienta. Lemnul este un material natural, in comparatie cu PVC-ul sau aluminiul, ceea ce are un efect benefic si de lunga durata asupra sanatatii dumneavoastra. Tamplaria din lemn este 100% naturala si ecologica.

Rezistenta in timp. Lemnul stratificat prezinta o durabilitate indelungata si nu se curbeaza in timp, deoarce este alcatuit din trei straturi. Din acest motiv, lemnul este cel mai recomandat material pentru realizarea ferestrelor rotunde sau cu arcada. Mai mult, deoarece lemnul stratificat nu se dilata, nu va exista pericolul aparitiei fenomenului de condens.

Izolare fonica. Toate zgomotele de afara vor ramane afara, iar interiorul caminului dumneavoastra isi va mentine linistea si starea de confort, fara a exista pericolul aparitiei factorilor perturbatori din exterior. Atunci cand vine vorba de ferestre lemn, izolarea fonica este garantata.

De ce sa alegi ferestre de lemn stratificat?

Izolare termica. Datorita ferestrelor realizate din lemn stratificat, nu se realizeaza schimb de temperatura intre interior si exterior. Geamul termopan bipan sau tripan creaza o bariera termica, aisgurand ca temperatura locuintei dumneavoastra este mereu la nivelul optim.

Valoare adaugata a constructiei. Daca inca nu sunteti convinsi in legatura cu investitia in ferestre lemn stratificat, va aducem la cunostinta ca acestea sunt o investitie pe termen lung. In afara durabilitatii lor indelungate si fara costuri suplimentare, aceste ferestre cresc valoarea totala a spatiului de locuit pe care il decoreaza.

Un plus de eleganta si rafinament. Lemnul are o frumusete intrinseca, care ofera un aer de distinctie si stil oricarui spatiu de locuit. Prin procedeul de stratificare, se vor elimina nodurile si partile generatoare de tensiuni din material. Dupa ce va fi presat, lemnul capata un aspect estetic, iar stratul de vopsea nu se va fisura si se va deteriora greu in timp.

Acestea sunt doar cateva dintre principalele avantaje oferite de ferestrele din lemn stratificat. Prin utilizarea lor, mediul ambient al locuintei dumneavoastra va capata un aer de cadura si liniste, pe langa restul beneficiilor de care va veti bucura.

Call Now Button