SINAI GROUP

Vrem să colaborăm

Str. Gării nr. 8,
Râșnov, județ Brașov
+40 742 244 375
+40 740 005 728

Image Alt

Constructii Case Lemn

Bunastare intr-o casa pe structura de lemn!

Oricat de improbabil sau imposibil ar suna, o casa pe structura de lemn ti-ar putea aduce reale beneficii in ceea ce priveste sanatatea si bunastarea.
Studiile realizate si feedback-ul primit de la locuitori indica faptul ca materialele din lemn creeaza un mediu placut de viata in ceea ce priveste umiditatea si acustica si, printre alte beneficii, contribuie la reducerea nivelului de stres.
Acestea pentru ca o casa pe structura de lemn poate absorbi umiditatea, pe baza conditiilor din jur si temperatura. In consecinta, acest lucru imbunatateste climatul interior, cu atat mai mult daca este si el decorat cu lemn.
Studii aplicate diferitelor specii de lemn de pin au aratat ca, fiind un lemn de esenta moale, are cele mai bune capacitati de absorbtie si de eliberare a umiditatii. Insa aceasta nu e tot: uleiurile si compusii din compozitia pinului au caracteristici anti-bacteriene care diminueaza aparitia de compusi toxici care sunt eliberati de bacterii si mucegai in aer.

Asupra organismului. Studiile au aratat o imbunatatire a tensiunii arteriale si o reducere a nivelul stresului. Persoanele care au fost supuse unor teste au inregistrat batai mai putine si mai regulate atunci cand au dormit sau au stat intr-un pat sau o camera din lemn. In plus, produsele de lemn sunt recunoscute pentru faptul ca imbunatatesc calitatea aerului si regleaza umiditatea.

Iata 3 dintre beneficiile locuirii intr-o casa pe structura de lemn:

Asupra creierului. Pentru atingerea unui echilibru optim intre minte si corp, o casa pe structura de lemn poate duce la o stare emotionala mai buna si la un grad mai mare de optimism. Studiile realizate au aratat ca textura si culoarea lemnului genereaza senzatii de caldura, confort si relaxare. In consecinta, o casa pe structura de lemn poate fi direct responsabila pentru reducerea stresului si a anxietatii, dar si a timpului de recuperare pentru persoanele internate in spitale.
Asupra reducerii stresului. Studii realizate in randul scolarilor au dezvaluit ca cei care si-au desfasurat activitatea in clase realizate din lemn experimenteaza mai putin stres, au mai putin putine conflicte si se concentreaza mai bine. In plus, o camera sau o casa pe structura de lemn are o acustica mai placuta. Sunetele pot fi descrise, in general, ca fiind mai moi decat cele din interiorul constructiilor proiectate cu alte materiale. Astfel, efectul calmant al acestora este amplificat.
Acestea sunt doar 3 dintre beneficiile pe care o casa pe structura din lemn le poate aduce bunastarii dumneavoastra. Material durabil si sanatos, lemnul va va imbunatati sanatatea si va calitatea aerului din interior.

Call Now Button