SINAI GROUP

Vrem să colaborăm

Str. Gării nr. 8,
Râșnov, județ Brașov
+40 742 244 375
+40 740 005 728

Image Alt

Constructii Case Lemn

Ignifugarea constructiilor din lemn

Pentru echipa Sinai, siguranta si confortul dumneavoastra sunt prioritare. De aceea, va punem la dispozitie servicii complete si profesionale de ignifugare a constructiilor din lemn. Devenita o necessitate metoda se realizaeaza pentru a obtine o intarziere semnificativa a arderii lemnului. Pentru ca lemnul este un material organic, mai devreme sau mai tarziu va lua foc, indiferent de solutiile cu care este tratat. Insa ignifugarea constructiilor din lemn lasa suficient de mult timp la dispozitie pentru a impiedica declansarea incendiului. Prin aplicarea substantelor ignifuge se mareste rezistenta lemnului la ardere, insa acesta nu este transformat intr-un material complet ignifug.
Ignifugarea constructiilor din lemn presupune aplicarea substantelor ignifuge pe orice tip de suprafata confectionata din lemn. De la peretii exteriori si interiori care alcatuiesc casa dumneavoastra, si pana la pod, sarpanta, acoperis, sau piese de mobilier.

Iata cateva dintre avantajele pe care ignifugarea constructiilor din lemn le prezinta:

  • cresterea gradului de rezistenta la foc si limitarea pagubelor prin posibilitatea localizarii incendiului la focarul initial;
  • cresterea gradului de rezistenta impotriva daunatorilor lemnului, avand si functie de tratament insecto/fungicid;
  • cresterea duratei de viata a lemnului;
  • reducerea costurilor legate de incheierea politelor de asigurare;
  • confortul psihic al beneficiarului.

Ignifugarea constructiilor din lemn se poate realiza intr-unul din cele 3 moduri:
Imersie. Aceasta presupune scufundarea lemnului in solutia ignifuga. Desi este metoda cu cele mai bune rezultate, aceasta necesita destul de mult timp, se face greoi si poate fi aplicata numai lemnului neasamblat.
Pulverizare. Aceasta se poate aplica atat lemnului asamblat, cat si celui neasamblat, sau celui utilizat in diferite constructii.

Pensularea. Aceasta reprezinta o metoda usoara, rapida si eficienta. Se poate aplica atat lemnului neasamblat, cat si celui asamblat, sau prins intr-o constructie.

Daca ignifugarea este realizata adecvat si intretinuta in timp, procedeul poate imbunatati rezistenta la foc a unei cladiri de la gradul V la gradul III. Insa aplicarea la aceasta metoda de protejare a lemnului nu exclude si alte masuri de protectie. Instalatiile de semnalizare, sau de stins incendiile, precum si mijloacele de prima interventie sunt toate necesare in cazul unei constructii de lemn.

Ignifugarea constructiilor din lemn va poate scapa de neplacerile provocate de incendii, dar si de daunatorii care ataca sanatatea lemnului.
Pentru siguranta dumneavoastra, apelati numai la servicii profesionale. Va stam la dispozitie si va oferim echipamente de ultima generatie, precum si experienta bogata si indelungata in aplicarea solutiilor pentru prevenirea incendiilor. Astfel, veti reusi sa va protejati pe bunurile si chiar viata dumneavoastra de actiunea devastatoare a unui incendiu.

Call Now Button