SINAI GROUP

Vrem să colaborăm

Str. Gării nr. 8,
Râșnov, județ Brașov
+40 742 244 375
+40 740 005 728

Image Alt

Constructii Case Lemn

Cand turnam fundatia unei case de lemn?

O buna fundatie a unei case de lemn este vitala pentru calitatea generala a intregii constructii. Fundatiile transfera greutatea structurii prin pamant, facand casa mai durabila si puternica. Unul dintre cele mai importante lucruri de luat in calcul atunci cand construiti o casa de lemn este alegerea fundatiei. Aveti posibilitatea de a alege cand sa incepeti constructiile casei dumneavoastra. Insa, trebuie sa tineti cont de cativa factori.

In primul rand, verificati vremea din urmatoarea perioada. Fundatia pentru viitoarea casa de lemn necesita o vreme buna si uscata. Orice schimbare a vremii, in special o ploaie puternica, ar putea altera si distruge aceasta componenta structurala importanta. Fundatiile pentru o casa din lemn sunt diferite in comparatie cu fundatiile turnate si au nevoie de o vreme uscata si fara expunere la ploaie. Inainte de a construi casa, asigurati-va ca vremea va fi insorita si uscata, altfel ploile va vor distruge munca.

 Cand turnam fundatia unei case de lemn?

Greutatea casei va face solul sa se deplaseze in timp, ceea ce poate duce la afundarea progresiva a casei in sol. O fundatie buna va impiedica acest lucru. Asadar, locatia unde veti construi viitoarea casa este extrem de importanta. Solul aflat sub casa se va indeparta de structura de-a lungul timpului si poate inlatura fundatia.

Mai multi factori ar putea sa sporeasca calitatea, rezistenta si stabilitatea casei dumneavoastra. In special solul si rocile. Verificati daca zona este compusa din calcar, piatra, pietris, turba, nisip sua lut. Aceste elemente si compozitii vor influenta in mare parte fundatia si modul in care ar trebui sa fie pregatita. Tipul de piatra si de sol din zona va va spune si care este timpul perfect cand trebuie sa va pregatiti sa turnati fundatia.

Alti factori importanti ce trebuie luati in consideraer pentru fundatia dumneavoastra includ topografia, proiectul de drenaj si bugetul de constructie. Stabilitatea si rezistenta sunt principalele caracteristici ale unei fundatii bune. Acestea vor proteja casa de lemn de factorii daunatori. Cea mai buna fundatie este pregatita la momentul ideal, atunci cand puteti lucra in siguranta si in mod corespunzator.

Call Now Button