SINAI GROUP

Vrem să colaborăm

Str. Gării nr. 8,
Râșnov, județ Brașov
+40 742 244 375
+40 740 005 728

Image Alt

Constructii Case Lemn

Case lemn pentru sanatatea dumneavoastra

Te intrebi de ce ai alege sa locuiesti intr-o constructie de lemn? Mentalitatea noastra si reticenta privind acest tip de case par sa fie bine intemeiate. Insa este chiar asa? In ceea ce priveste o constructie de case lemn printre avantaje se numara pretul relativ scazut, timpul foarte scurt de executie, posibilitatea de a face modificari interioare ieftine, precum si izolatia net superioara.
In plus, o constructie de lemn este cu atat mai sanatoasa. Tocmai de aceea, aceasta alternativa ecologica ar trebui luata in considerare de oricine doreste sa-si mentina sanatatea. Climatul interior curat si proaspat, dar si atmosfera naturala pe care o ofera pot contribui in mod semnificativ la starea ta de bine!

Iata 3 motive pentru care sa alegi case lemn:

Aerul curat din interior. Peretii caselor din lemn uniformizeaza schimbarile de temperatura si mentin umiditatea aerului din interior la un nivel optim.

In consecinta, nu va trebui sa va mai ingrijorati de umiditatea in exces sau aerul prea uscat. Ceea ce conteaza si mai mult este ca riscul celor mai mari dusmani, cum ar fi mucegaiul, acarienii, bacteriile si virusurile este indepartat. Alergiile sau a astmul vor fi tinute la distanta.

Au o structura durabila si eficienta d.p.d.v energetic. Ceea ce este grozav la o casa de lemn este ca temperatura din interior este placuta tot timpul anului. Astfel, va fi racoare pe timpul verii si cald pe timpul iernii. Aceasta se intampla deoarece lemnul inmagazineaza caldura pe care o emana apoi treptat. In plus, s-a observat ca o constructie de lemn este mai durabila decat constructiile traditionale, rezistand eroic cutremurelor.
Reduc emisiile nocive ale gazelor cu efect de sera. Caracteristica ecologica a lemnului il face ca, atunci cand este folosit pentru case lemn, sa devina un adevarat rezervor de carbon. Absorbind cantitatea de dioxid de carbon din atmosfera, o astfel de casa reduce emisiile nocive ale gazelor cu efect de sera. Veti putea contribui nu numai la sanatatea dumneavoastra, cat si la sanatatea mediului.

Acestea sunt 3 dintre motivele pentru care macar ar trebui sa luati in considerare constructia unei case din lemn. Orientarea catre materiale de constructie ecologice si durabila a devenit din ce in ce mai urgenta. O constructie de lemn va va oferi exact ceea ce aveti nevoie, in ceea ce priveste sanatatea si confortul dumneavoastra.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri ati avea, echipa Sinai va sta la dispozitie. Suntem pregatiti sa adresam intr-un mod cat mai clar si mai concis preocuparile dumnevoastra.

Call Now Button