SINAI GROUP

Vrem să colaborăm

Str. Gării nr. 8,
Râșnov, județ Brașov
+40 742 244 375
+40 740 005 728

Image Alt

Constructii Case Lemn

Cum construim o casa din lemn?

Bun. Primul pas este sa luam peretii si fermele pe care le-am facut deja in fabrica si sa le punem in T.I.R. alaturi de tot ceea ce ne mai trebuie pentru casuta: izolatie, finisaje, etc. Dupa ce am verificat ca totul este incarcat si la locul lui, ne asiguram ca am inchis bine ca sa nu ne pierdem materialele pe drum si ne indreptam spre locul unde ne asteapta fundatia.

Cum ajungem, punem repede talpa de trasare pentru ca daca ne dorim sa facem o casa repede si bine, trebuie sa fim harnici. Chiar daca vrem sa o vedem terminata cat mai curand, avem grija sa nu uitam detalii importante cum ar fi cartonul bituminat care opreste apa sa ne ajunga in pereti. Ne ghidam dupa proiect. asezam peretii pe talpa de trasare si usor, usor incepem sa dam o forma casutei noastre. Daca tot lucram cu elemente prefabricate si am terminat de fixat peretii, este timpul sa aranjam fermele pentru acoperis.

Pfiu..nu sunt usor de urcat dar am reusit, iar acum terminam structura acoperisului ca sa putem pune folia si invelitoarea. Acum ca nu ne ploua, putem sa ne apucam de finisaje. Punem tigla pe acoperis ca sa stim ca l-am terminat si putem sa luam o pauza. Totusi, hai sa ne jucam putin si sa imbracam un perete in lambriu ca sa ii dam o personalitate casutei.

Si uite asa facem o casuta de 70 m in doar o saptamana.

Call Now Button